Tuesday, September 21, 2010

Privind pentru bucatarie si gradina curatenie?

bucataria noastra este o parte a casei noastre, care necesită o atenţie specială. Din moment ce facem toate pregătirea noastră de mâncare în bucătărie, este important că ne păstraţi-l în starea cea mai sanitare. Într-adevăr, păstrând bucătăria noastră liber de orice grăsime enervant şi vărsat lichide este cu adevărat o provocare.

Nu avem nevoie de o mulţime de bunuri de curăţare în conformitate bucătăria noastră într-o stare relativ curată şi de dorit. Prezenţa a livrărilor prea multe materiale de curăţare şi poate provoca chiar sau de a adăuga mizerie. Ştiind bucatarie esenţiale de curăţare aprovizionarea este calea iniţială de menţinându-l curat şi ordonat.

Desigur, numărul acestor livrări va depinde de gradul de activitate curat-up. Amintiţi-vă că există două tipuri de curăţare: zilnică de întreţinere şi curăţenie generală. Primul se referă la activităţile de bază de curăţare pe care o facem după utilizarea bucătăria noastră. Noi sperăm că face curat în bucătărie, imediat după folosire it!

Incidentă a doua de sarcina descurajant de curăţare bucatarie bine, curăţarea fiecare colt din toate grăsime şi de murdărie. Aceasta include, de asemenea, eliminarea tuturor murdărie şi grăsime de la fiecare dintre aparate de bucătărie, în chiuvetă şi pe countertops.

Acestea sunt bunuri aţi putea dori să aibă, pentru întreţinere de zi cu zi:

1. Mături şi perii sunt lucrurile obişnuite care aveţi nevoie în fiecare zi de activitate de curăţare. Puteţi utiliza, de asemenea, una sau două prosoape de unică folosinţă mână. În afară de acestea, veţi avea nevoie de spray-uri şi săpun sau orice calitate excelentă de curăţare şi lichid de spalare.

2. Absorbant pentru lichide, veţi avea nevoie de spume. Aceste spume pot fi puse la o bună utilizare în curăţarea şi deversările de grăsime. Puteţi utiliza spume în a scăpa de exudat acumulate şi Gunk. Când aţi terminat cu folosirea spumelor, utilizează prosoape dvs. reutilizabile în wiping off celelalte domenii umede din bucatarie. Este mai bine sa folositi prosoape reutilizabile decât prosoape de hartie. Nu numai ca ele sunt mult mai ieftin si te ajuta sa economisesti bani, pot să absoarbă mai multă apă decât omologii lor de hârtie.

3. Spume, uneori, nu poate fi suficient pentru a curăţa ustensile. Unele Articole de bucatarie si ustensile va necesita un scruber pentru o temeinică curat-up. Trebuie, totuşi, să fie atent cu scrubere, deoarece acestea ar putea cauza daune de fapt marfa de bucatarie si ustensile.

provizii necesare în timpul curatenie generala:

Altele decât materialele pe care le utilizaţi de obicei în bucătărie dvs. de curăţare de zi cu zi, veţi, în plus, au nevoie de lucruri cum ar fi: masca

mănuşi

perii

amoniac

suc de lamaie Veţi avea nevoie în special mănuşi şi mască pentru curatenie generala, deoarece acest lucru va dura, de obicei, o mulţime de timp pentru a face. General curat-up va expune, de asemenea, să vă albire materiale pentru o perioadă mai lungă. Pe de altă parte, de amoniac şi suc de lămâie sunt substitute bune pentru materiale de albire. Ele pot fi folosite de asemenea în îndepărtarea petelor şi miroase rău.

În sfârşit, veţi avea nevoie de perii. Veţi folosi aceste perii în aplicarea de soluţii de albire şi săpun. Perii de vin în diferite dimensiuni, aşa că, este bine dacă aveţi de diferite marimi. Ai folosi perii mare de curatare pentru chiuveta şi a zonelor mai mare suprafaţă şi unul mai mic pentru restul.

No comments:

Post a Comment