Thursday, September 16, 2010

Hop, Treci la Dump

Recent am avut baie activitatea desfăşurată. Am renovat întreaga unitate. Am aranjat totul cu un antreprenor şi nu a gândit cum aş dispune de baie proprie vechi. Am presupus contractantul ar lua departe, şi dispune de ea pentru mine, dar când a sosit pentru a începe de locuri de muncă, ma întrebat ce am vrut el să facă cu accesorii pentru baie vechi, deoarece el nu a putut dispune de ele în mod legal. Nu ştiam ce să fac şi am început construirea imaginez o bucată gradina cu toaletă vechi ca piesa centrala spectacol! Nu este genul de dilema pe care doriţi să fie inch

Aceasta este în cazul în care contractantul sugerat angajarea unei sări sac. "Saci!", I-am spus. Şi ceea ce ar putea fi aceste? Se pare ca poti apela la o mini-companie salt, şi ca aceştia să livreze un mini skip bin pentru tine, unde puteţi Chuck toate lucrurile. Ei vin şi să plec cu el şi pune-l în vârful. De locuri de muncă se face.

Sacii sunt proiectate să deţină grade diferite de deşeuri cu cea mai mare saci în măsură să ia 1,5 tone de gunoi. Acestea sunt iniţial plat-ambalate, dar, complet deschis şi umplute cu junk, se poate extinde până la 2,5 metri cubi în dimensiune. Puteţi potrivi chiar o cadă de baie acolo. Acest lucru este de cotitură a fi o modalitate foarte populară de a colecta, conţin şi de eliminare a deşeurilor. Aproximativ optzeci la sută din coşul de gunoi în săriţi saci este reciclat. saci Treci sunt foarte puternice şi durabile. În dvs. întrebam dacă puteţi arunca obiecte grele - poti. Se poate lua orice v-ar arunca în mod normal, departe într-un gunoi de oţel poate.

Folosind aceste pungi ecologice este, de asemenea. Sac este subdivizat pentru a oferi compartimente pentru diferite tipuri de deşeuri. Ai compartimente pentru verde de deşeuri, hârtie, sticlă şi metal. Segregarea de deşeuri ajută în efortul de mediu şi folosind aceste pungi vor ajuta sa faci partea ta şi ţineţi capul ridicat. Deoarece aceste pungi sunt înlocuirea pubele de gunoi conventionale nu putea avea nevoie chiar să angajeze unul. Sau ai putea piscina cu un vecin pentru chiria şi atât de puteţi închiria împreună un sac mare.

Unul dintre principalele beneficii ale sacose Treci este să păstraţi punga pentru atâta timp cât este nevoie pentru a umple sacul, pentru că nu sunteţi pentru a închiriat-o săptămână sau lună. Sunteţi inchiriere punga în sine. Când sacul este plin (asiguraţi-vă să-l păstraţi până când este plină sau vă sunt pierdem bani), tot ce trebuie să faceţi este să sunaţi la compania l-aţi angajat şi de la ei vor veni şi colecta de la tine. Nu aveţi nevoie să aşteptaţi până la week-end pentru a le numesc, deoarece nu trebuie să fie acasă pentru colectarea. Doar să vă amintiţi de a pune punga undeva accesibile, astfel încât este uşor pentru ei să colecteze. Treci saci sunt o modalitate excelentă de a fi ecologic, economisi bani şi să păstreze curat curte.

No comments:

Post a Comment