Monday, October 4, 2010

Shark Steam Cleaner MOP - Efectuarea Life curăţarea mai uşoară

Shark Steam Cleaner mop este unul dintre cele produse de calitate superioară disponibile pe piaţă, care are capacitatea de a face casa ta într-un mod curat doar un pic mai uşor. Acesta este unul dintre elementele cele mai noi şi mai populare în cadrul rechin mop selecţie disponibile, cum ar fi aspiratoare, de curăţare cu abur, fiare de călcat şi vapoare îmbrăcăminte. Caracteristica incitante acest aspirator cu abur este faptul că greutatea doar mai puţin de 7 kg şi curăţă încă casa eficient. În plus, acest aspirator vine cu o mulţime de accesorii la îndemână şi accesorii, care adaugă funcţionalitate mai mult în jurul dumneavoastră acasă. În plus, acesta va salva mult spatiu in casa ta, după cum veţi avea nevoie de mai puţine aparate.

Acest mop cu abur este mai uşor să efectueze şi are design elegant. Are 1500 watt sistem de abur puternic, care poate încălzi apa la abur în mai puţin de 30 de secunde. De asemenea, are 10.5 inch diametru de acest aspirator, ceea ce îl face mai uşor de curăţat bine în doar o singură coborâre. Este eficient in curatarea orice tip de pete de la podea şi, de asemenea, se igienizează bine fără a folosi nici un fel de soluţie de curăţare, altele decât de abur. Aburul este foarte util pentru a curăţa podele care au mizeriile de la un copil sau un câine. Prin urmare, vei fi liber de aceste substanţe chimice urât din jurul tău casă.

Sistemul de curăţare chimică gratuit vă oferă protecţie pentru copiii dumneavoastră mici şi animalele de companie in casa ta, ca produse chimice sunt prea periculoase şi dăunătoare pentru ei. Prin urmare, acest aspirator este eco-friendly şi vă va oferi performanta maxima si protectie impotriva microbilor si bacteriilor.

Curat Shark are un pad microfibra ataşat la baza acesteia şi alte două sunt furnizate cu pachetul. Tampoane microfibră a vă oferi o pata de praf şi podea gratuit, precum şi covoare. Aceste tampoane sunt lavabile şi sfătuiţi să fie spălate singuri, astfel încât acestea să nu ridica nici un fibre. Abur super încălzit este transferat prin simpla apasarea a unui buton, de la rezervorul de 28 oz de apă la aceste tampoane microfibră, care curata, sanitize şi dezodoriza etaje, precum şi covoare. Pad-urile sunt folosite pentru a aluneca peste particulele de sol teanc gros relaxare şi se lasă să se usuce covorul în câteva momente.

Puteţi curăţa aproape orice obiect sau suprafaţă cu ajutorul de aspirator cu abur Shark mop într-un mod eficient. Tehnologia de abur fierbinte curate, sanitize şi dezodoriza covoare, precum şi etaje în casă, fără a utiliza orice produs chimic. Această tehnologie chimică gratuit este eco-friendly şi un pas înainte spre mediu curat şi sănătos pentru tine şi copiii tăi.

No comments:

Post a Comment