Saturday, October 23, 2010

Efectuarea Sigur Postituri dvs. Wall Ultima cel mai mult timp

Cum sa faci autocolante perete şederea pe perete pentru cea mai lungă de timp?

Acest articol despre stickere de perete nu este de fapt despre stickere de perete, la toate. Acest articol este despre vopsea, curăţenie şi temperatura! Da, este vorba de pregătire.

Atunci când vă cumpăraţi un autocolant pe perete esti pierzi banii dvs. Dacă nu aţi verificat suprafaţă dvs., nu s-au pregătit de suprafaţă şi citiţi cu atenţie instrucţiunile.

Wall companii autocolant vinde un produs care cea mai mare parte se va aplica si arata grozav. Dar cât timp va acest autocolant arata grozav depinde în totalitate de vopsea, de suprafaţă şi de expunere. Aceasta nu depinde, de asemenea, de calitatea autocolantului de perete, dar vom salva ca explicaţie pentru un alt articol.

În acest articol vom discuta vopsea, curăţenie şi temperatura.

VOPSEA

Pe scurt, doriţi să aveţi o vopsea acrilica interior nu, o vopsea pe bază de ulei. Vopsea nu poate avea nici un teflon sau proprietăţi siliciu în ea ca nu se vor lipi autocolante. Şi vopseaua trebuie sa fie maturate timp de 3 săptămâni înainte de a aplica decalcomanii perete.

Un alt factor este metode de vopsea. Dacă utilizaţi o rolă de păros pentru vopsea suprafaţă, vopseaua se va desprinde firele de păr lăsând puţine puncte şi o suprafaţă relativ textură, care nu este ideal pentru decalcomanii perete.

Dacă sunteţi de planificare să se aplice decalcomanii de perete pe perete, apoi a asigura un finisaj neted pictat este atins.

Odată ce aveţi un uscat, perete neted, pictat urmaţi TREBUIE pasul următor.

CLEANING

Acest lucru este adesea pas uitat, sau în cazul în care nu a uitat că este prost executat.

Dacă doriţi stickere de perete să dureze o perioadă lungă de timp, de curăţare apoi suprafaţă aşa cum este detaliat în articol este foarte important.

Peretii ornati va colecta praf, contaminanţi aerieni şi, uneori uşor grăsime care aterizează pe contururile şi se ataseaza la suprafata. Deci, probabil că dându-i o lumina de praf va fi suficient.

Dacă se aplică autocolante perete la o suprafaţă cu un contaminant s-ar putea arata minunat pentru o săptămână, o lună şi luni, chiar mai multe, dar după un timp, că contaminant va afecta calităţile adeziv şi Decal va începe să ridice. În mod normal, aceasta începe de la margini. (Notă acest lucru este, de asemenea, din cauza calităţii de Decal şi puteţi citi despre faptul că, în următorul articol).

LA CLEAN PEREŢI: Nu folosiţi produse de curăţare de uz casnic care ar putea conţine siliconi, pentru a reflecta murdărie, deoarece acestea vor respinge perete Decal, de asemenea.

Folositi un detergent cu săpun (sampon pentru copii este bun) sau ceva fără nici solvenţi adăugat şi săpun zona care Decal perete vor fi aplicate. Se usuce şi verificaţi pentru a se asigura că nu există corpuri străine pe perete.

Pentru sticla: Nu folosiţi produse de curăţare fereastră în care acestea conţin siliconi. Folositi un amestec fierbinte cu săpun şi se spală pe fereastră. A alerga o lamă sau conducător de metal pe suprafata pentru a obţine orice materie străină off. Ne place să se termine cu o inmuiata bucată de ziar să se usuce pe suprafata.

TEMPERATURA

autocolante de perete se aplică cel mai bine la doar dreptul de temperatura. Prea rece şi viaţa autocolantului de perete va fi scurtată, prea cald, iar Decal perete va fi imposibil să se aplice şi banda de transfer, probabil, va rid în timpul aplicării ceea ce face foarte greu să se aplice.

Temperatura optimă de aplicare a decalcomanii de perete este de 18 la 25C. Acest lucru înseamnă, de asemenea, temperatura aerului şi temperatura suprafeţei.

Nu se aplică decalcomanii fereastra de sticlă în timpul unei perioade de lumina directă a soarelui. Se aplică atunci când sticla este în umbră. Odată aplicat, este bine pentru autocolanţi care să fie în lumina directă a soarelui, nu doar în timpul aplicării ca ea face foarte dificilă.

Concluzie

Aplicarea de autocolante de perete şi longevitatea lor de viaţă vor fi foarte afectate de pregatire a suprafetelor corespunzătoare şi de curăţare.

Fiţi răbdători şi să ia timp pentru a pregăti în mod corespunzător suprafaţa pentru decalcomanii de perete, iar acest lucru va face diferenta dintre o cerere de mediocre şi o aplicatie profesionala.

No comments:

Post a Comment