Saturday, October 16, 2010

Mortar de aburi şi de placi de ceramica de curăţare Ghidul

Indiferent dacă aveţi un duş gresie, podea, înapoi splash sau terasă, curăţenie mortar face sa arate mai frumos şi ajută mortar şedere într-o stare mai bună. Curăţarea corect economiseşte ori şi bani şi vă oferă aspectul cel mai bun terminat. Aflaţi mai multe metode generale şi apoi cele specifice pentru tipul de mortar sunteţi de curăţare pentru a obţine mortar dumneavoastră căutaţi la fel de bun ca noi.

General Grout de curăţare:

Începeţi prin udarea cu apă şi pastă de ciment spălarea-l cu o perie care are rigiditate mediu, non-metal peri pentru a inmuia orice murdărie sau murdaria, care este deja acolo. Next folosi un aspirator de uşoară, cum ar fi oţet diluat cu apă sau praf de copt amestecat cu oţet pentru a forma o pasta. Puteţi utiliza, de asemenea, albire pe pastă de ciment alb şi ţiglă. Asiguraţi-vă că aceasta se diluează cu apă (4 părţi apă la albire partea 1) şi de a folosi mănuşi de cauciuc. mortar murdare are nevoie de multe ori mai puternic, curatatorii comerciale sau profesionale rosturi. Lăsaţi-o să stea în conformitate cu instrucţiunile de pe recipient şi apoi curăţaţi-l.

Abur de curăţare Grout:

Un aspirator cu abur oferă o profundă curat care trage mizeria si murdaria din toate unghere şi crăpături mici şi face o treabă bună cu cele mai multe tipuri de pastă de ciment poroase. De asemenea, sterilizează, care reduce mucegai şi mucegai de creştere. Se poate reduce cantitatea de spălare ce trebuie sa faci. Împrumuta sau închiria un abur curat, dacă nu aveţi deja propriul unul.

Sfaturi specifice de curăţare:

mortar Baie: Cele mai multe probleme cu pastă de ciment de la baie sunt mucegai sau de mucegai. Curăţaţi baie în mod regulat pentru a îndepărta mucegaiul şi pentru a preveni decolorarea.

mortar Bucătărie: Dirt, produse alimentare şi funinginea general se blocheaza între dale, acumularea mai ales în jurul aparate şi în zonele de gatit. Închirierea curat rămâne pe chitul va face mai uşor pentru a obţine toate gunk afară şi pe ea.

mortar Etaj: Dirt din afara devine adus în casă şi caked pe chitul podea ca este îndreptă în fiecare zi. produse de puternice sau de curăţare cu abur sunt deseori necesare pentru a curăţa mizeria adânc înfipte din chitul.

mortar în aer liber: Există Chit-decopertarea instrumente doar pentru utilizare în exterior. Scoateţi mucegai, muşchi şi murdărie cu o racleta si se spala cu o şaibă de presiune.

No comments:

Post a Comment