Thursday, October 21, 2010

Calea de a Trendy Design zidurile tale - Postituri Wall

autocolante de vinil sunt în partea de sus a listei atunci când vine vorba de produse de imprimare. În termeni de costuri, autocolante de vinil sunt disponibile pentru aproape toată lumea, fie ca este vorba de design pentru perete, design auto, display magazin, afişe sau panouri proiect de lege. Produse economice de imprimare sunt disponibile pe scară largă pe web.

Nu a fost cu siguranta o tendinţă de creştere în utilizarea de autocolante de vinil pe pereti. Cu posibilităţi nelimitate în termeni de design si culoare esti cu adevarat spoilled pentru alegere. Puteţi găsi unele dintre aceste la supermagazinul tău de bricolaj locale, dar acestea sunt de obicei foarte limitate, dar la un modele simple. magazinele online sunt cu siguranţă, locul pentru a face cumpărături pentru DECORATIVE perete.

Deci, ce anume se face în sus de viniluri perete? Majoritatea autocolante sunt realizate de artişti profesionişti grafic utilizarea deplină a celor mai noi tehnologii şi software-ul de calculator. Există două tipuri principale de autocolante perete sau decalcomanii. În primul rând, aveţi viniluri, care sunt proiectate pe programe de calculator, cum ar fi Adobe Illustrator, Corel Draw etc Odată ce desenele sunt complete acestea sunt apoi tăiate cu tăietori industrie. Tăietori pot varia în preţul de la câteva sute de lire sterline pentru a zeci de mii de lire sterline. Un tăietor de la mijlocul gamă va include atât de imprimare şi capabilităţile de tăiere care-mi aduce pe al doilea tip; viniluri imprimate. Aceste viniluri sunt relativ noi şi au devenit recent un hit imens. Procesul de proiectare este la fel, cu toate acestea, odată ce proiectele sunt finalizate grafic este primul imprimat apoi se taie la precizie care să permită utilizatorului final de a coji de fructe şi stick.

Aceste rezultate sunt imprimate cu adevărat uimitoare. Disponibile pe piaţă sunt unele desene fantastice flori, desene copac, animale, şi multe desene sau modele pentru copii. Modele de flori sunt destul de excepţionale în care culorile sunt aproape la fel de intense ca un lucru real. Atunci când este utilizat în mod corespunzător autocolante poate compliment decor de interior şi de a crea o capodopera estetica. Ele pot fi folosite într-un număr de moduri. De exemplu, evidenţiind o anumită zonă a camerei dumneavoastră, sau pentru a minimiza diferenţa de culoare dintre perete şi mobilier, posibilitatile sunt infinite.

Cu atât de mult de a alege din mai multe culori şi aşa vă sunt obligate de a găsi modelul potrivit pentru camera de zi, dormitor, bucătărie sau chiar si tu duş. În plus faţă de desene sau modele fără sfârşit, aceste autocolante sunt simplu de utilizat si va dura un timp foarte lung.

No comments:

Post a Comment