Saturday, October 9, 2010

Curăţarea eficient dvs. de pardoseala lustruită de beton

Dacă aveţi o podea de beton lustruit, atunci poate va intrebati cum puteţi să-l curat, fără deteriora. Aceasta este o întrebare importantă pentru a răspunde, pentru că are nevoie să fie curăţate şi nu doriţi să-l stric. Veţi vedea că acest proces de curăţare nu este consumatoare de timp şi va face podeaua sa arate uimitor atunci când aţi terminat.

1) Incepe prin a maturat pe jos cu o mătură foarte moale.. Acest lucru va va ajuta sa ridica orice mizerie afanat si praful. Aveţi dreptul să utilizaţi o Swiffer dacă preferaţi. Acestea sunt mari pentru că aveţi mereu nevoie să adăugaţi o cârpă nou la Swiffer şi acest lucru va garanta că nu vor exista particule de la stânga peste poate deteriora suprafaţa pardoselii.

2.) Se amestecă nişte detergent de vase simple într-o găleată cu apă caldă.

3.) Utilizaţi o perie foarte moale care a părului şi nu are perii de metal. Ia perie umedă cu apă şi săpun. Veţi dori apoi să uşor frecarea la orice murdărie suplimentare care nu se poate obţine de pe podea de către pur şi simplu zdrobitoare.

4) După ce aţi terminat acest pas veţi dori să clătiţi podea cu un burete.. Veţi face acest lucru de mai multe ori pentru a se asigura că aţi ajuns op săpun întreaga off de pe podea.

5) Când aţi terminat acest pas, va trebui să se usuce pe podea cu prosoape curate.. Acest lucru este foarte important, deoarece aceste etaje poate fi foarte alunecos, atunci când sunt ude. Doriţi să vă asiguraţi că acestea sunt uscate, astfel încât nimeni nu alunecă şi rănit.

Puteţi vedea cât de simplu şi uşor de acest adevăr este? Veţi avea nevoie pentru a achiziţiona un ustensile câteva mici în scopul de a prezenta în mod corespunzător. Dar, atâta timp cât aveţi aceste lucruri, veţi fi bine să plec.

1 comment:

  1. Va oferim un sistem complet pentru balustrade din aluminiu eloxat si componente ale acestora. Balustradele din aluminiu eloxat sunt alternativa ideala la balustradele din inox, intrucat se pot incadra cu eleganta oricarui stil architectural. Calitatea produselor este incontestabila - acestea au aspectul inoxului, fara a atinge insa nivelul inalt de cost al acestuia, dar totodata sunt executate cu profesionalism si la preturi rezonabile




    Vizitati www.ebalustrade.ro pentru a vizualiza produsele:



    OFERTA DE PRET BALUSTRADE :



    AVANTAJE BALUSTRADE :



    OFERTA BALUSTRADE DIN ALUMINIU ELOXAT :



    SCHITE DE MONTAJ BALUSTRADA :


    ReplyDelete