Monday, October 11, 2010

Curăţaţi-In-Place Tehnica - Metoda fiabil şi eficient de curăţare

Toate industriile de fabricaţie de asistenţă medicală şi farmaceutice, sunt utilizaţi echipamente sistem închis pentru procesul de dezvoltare pentru a asigura siguranţa completă. De curăţare a acestor sisteme este foarte dificil, deoarece are nevoie de demontarea tuturor componentelor care pot afecta întregul proces de producţie. Dar acum soluţia la această problemă este disponibilă. Clean-in-Place (CIP) este că soluţie automată, care a permis curăţarea eficientă a tuturor echipamentelor într-un mod rentabil. Se poate curăţa dispozitive ca unităţi de schimb de căldură, filtre, rezervoare, supape, pompe şi conducte, etc în mod corespunzător.

Curăţarea regulată şi întreţinerea corespunzătoare a echipamentelor îmbunătăţeşte durata de viaţă şi de competenţă. Se evită tot felul de contaminări şi asigură producţia de produse de bună calitate. Toate acestea pot fi obţinute prin metoda Clean-in-locul de curăţare. Specialiştii trebuie să fie prezentă în industria de fabricare a avea grijă de pertinent cantitate de soluţie de curăţat şi, de asemenea, toate soluţia ar trebui să fie în mod corespunzător scos din echipamentele după curăţare. Pentru a verifica procesul de curăţare, analiza conductivitatea pot fi folosite.

Motivele şef de eficiente Clean-in-Place metodă sunt asigurarea securităţii maxim de lucrători implicaţi în procesul de producţie şi minimizarea timpului de curăţare. Pierderea de căldură este superflue eludate prin optimizarea eficienţei termice. La plante farmaceutice, sistemele majore folosind metoda CIP sunt de unică folosinţă şi unităţi multi-cisternă. Aceste tancuri pot fi măcinat în între programele pentru a evita dezinfecţiilor.

Metoda de curatare se efectuează într-o secvenţă de paşi. În primul rând există o scurgere iniţiale şi finale, şi apoi o pre-clătire se face, după care echipamentele sunt spălate de soluţie de hidroxid de sodiu şi în cele din urmă un post-clătire se face. Toate aceste măsuri au perioadă de timp diferite. Aceasta metoda de curatare menţine condiţiile de igienă prin folosirea unor oxidanţi precum ozonul, peroxidul de hidrogen şi alţi compuşi care conţin clor. Fiecare industriile farmaceutica si alimentara de fabricaţie este acum complet dependentă de această metodă eficientă de curăţare.

No comments:

Post a Comment